Wim (Guillermo) Verlegh, koksopleiding op de middelbare hotelschool in Duitsland. Waarna ik ervaring op heb gedaan in diverse landen: Frankrijk, Zwitserland, Zweden en Spanje.
In Spanje heb ik de kennis opgedaan van Spaanse vleeswaren en Spaanse kazen. Zelf had ik in die tussentijd, 11 jaar lang, een eigen bar-restaurant in de Spaanse Pyreneeën waar wij deze ingrediënten ook hebben verwerkt in onze gerechten.
Begin jaren 90 ben ik een cateringbedrijf gestart, Tres Lunas, Drie Manen, genaamd en een traiteurzaak geopend. Ook in deze 2 bedrijven met dezelfde passie de Spaanse producten gepresenteerd en verkocht aan mijn gasten.
In Spanje heb ik de kennis opgedaan van Spaanse vleeswaren en Spaanse kazen. Zelf had ik in die tussentijd, 11 jaar lang, een eigen bar-restaurant in de Spaanse Pyreneeën waar wij deze ingrediënten ook hebben verwerkt in onze gerechten.
Begin jaren 90 ben ik een cateringbedrijf gestart, Tres Lunas, Drie Manen, genaamd en een traiteurzaak geopend. Ook in deze 2 bedrijven met dezelfde passie de Spaanse producten gepresenteerd en verkocht aan mijn gasten.
Nu met Tres Lunas, vertegenwoordig ik een aantal Spaanse fabrieken uit diverse Spaanse provincies met hun producten en wel producten in het topsegment.
Wij streven ernaar om de tijd tussen productie en consumptie zo kort mogelijk te houden om tot een optimale smaakbeleving met als basis versheid te komen en te behouden tot levering.
Onze vleeswaren komen van: | Regio: | Onze kazen komen van: | Regio: | |
---|---|---|---|---|
Costa Brava Mediterranean Foods | Gerona | Familia Martinez, Queso Los Cameros | Rioja | |
Embotits Espina SAU | Barcelona | Queixería Barral | Galicia | |
El Conchel Original Food, S.A. | Albacete |